Boeken van toen

Nederland

Vacature schoonmaakmedewerker

Ben jij een ster in het schoonmaken van je huis, vind je het leuk om in de weer te zijn met schoonmaakdoekjes, de stofzuiger en schoonmaakmiddelen? Dan kunnen we best zeggen dat schoonmaken een hobby van je is. En wat is er nu leuker dan van je hobby je werk maken, zodat je met je hobby geld kan verdienen.

Want als je doet wat je leuk vindt, is werken geen werk toch?! Wij zijn van mening dat iedereen iedere dag met plezier naar zijn/ haar werk moet gaan en zijn/ haar werk ook echt leuk moet vinden.

Werken in de schoonmaak is een goed betaalde, flexibele baan die perfect te combineren valt met een gezinsleven of een andere drukke agenda. Dit omdat het vaak een aantal uren per dag die je werkt. Niet standaard van half 9 tot 5. Maar bijvoorbeeld van 08.00 uur tot 11.00. Natuurlijk is het ook mogelijk fulltime te werken in de schoonmaak.

Wanneer je aan de slag gaat in de schoonmaak kan je werken in drie verschillende ploegen namelijk de ochtend, middag of avondploeg. Dit zorgt ervoor dat je, je uren flexibel kunt indelen en zo genoeg tijd overhoud voor andere dingen.

Bij SCHOTGROEP services werken er momenteel behoorlijk wat schoonmaakmedewerkers die dagelijks met veel plezier naar hun werk gaan. Wanneer jij aan de slag gaat binnen ons team kom je dan ook terecht in een gezellig, leuk en hardwerkend team. Wij vinden persoonlijk contact, openheid van zaken en jou als persoon heel belangrijk en je zult ons dan ook regelmatig spreken via de telefoon of zien op de locaties. Niet direct om controles uit te voeren, wat zo nu en dan ook moet gebeuren, maar vooral om in contact te komen met onze collega’s op de werkvloer.

Wil je aan de slag in de schoonmaak en werk je graag voor een bedrijf welke jou als persoon, openheid van zaken en persoonlijk contact zeer belangrijk vindt? Neem dan eens een kijkje op onze website werkenbijschotgroep.nl

Comments are closed.